Wij maken gebruik van cookies om de diensten en functies op onze website aan te kunnen bieden en om de gebruikerservaring te kunnen verbeteren. Begrepen Privacy Statement

Pakketten

InhoudPakket 1 – 1.895
Standaard
Pakket 2 – 2.495
Plus
Redactie, eindredactie, opmaak en ontwerpXX
Persbericht regulierXX
NBD BiblionXX
CBXX
Gopher.nlXX
PresentatieX
Social media postsXX
Social media campagne en ondersteuning online (website, pagina’s social media)X
Adressen extra/ netwerkenX
RecensiesitesX
HebbanX
Catalogus algemeenXX
Catalogus extra aandachtX
Aanbieding boekhandelX
Voorraad bij CBX

Bijvoorbeeld:

Pakket 1: standaard inbegrepen bij auteursfee

Wij brengen uw boek o.a. via een persbericht en boekaankondiging onder de aandacht bij relevante media (print, radio, tv en online) en relevante doelgroepen, sturen op verzoek recensie-exemplaren en bieden professionele ondersteuning bij presentaties, lezingen en interviews. Uw boek is bestelbaar bij Gopher.nl en alle (online) boekhandelaren. Elke bestelling leveren we of direct uit of via CB.

Pakket 2:

Wij brengen uw boek uit en stellen een speciaal plan van aanpak op voor de marketing en de verkoop met extra aandacht voor online en social media activiteiten. We ontwikkelen een website en vullen de social media strategie samen met u in. Speciale aandacht krijgt uw boek naar pers en boekhandelaren en we sturen een exemplaar naar de belangrijkste recensie-sites. Ook wordt uw boek bij CB op voorraad gelegd waardoor bestellingen van boekhandels direct kunnen worden verstuurd.