Veelgestelde vragen

 1. Hoe kan ik een boek bestellen?
 2. Wat is de levertijd van een besteld boek?
 3. Hoe worden bestelde boeken afgeleverd?
 4. Wat zijn de verzendkosten voor een boek?
 5. Kan ik een bestelling annuleren?
 6. Wat zijn de algemene leveringsvoorwaarden (ALV)?
 7. Waar kan ik terecht met een vraag of een klacht?Hoe kan ik een boek bestellen?
Bestellen bij Gopher gaat als volgt:
 1. Maak uw keuze uit de boekencollectie.
 2. Vul de opdracht of persoonlijke tekst (voorwoord) in.
 3. Klik op bestel om daadwerkelijk een bestelling te plaatsen.
 4. Vul alle gegevens in van het adres waar het artikel naar toe moet.
 5. Als de ontvanger iemand anders is dan de besteller klik dan op `ik wil een afwijkend afleveradres invullen` en voer het adres van de ontvanger in.
 6. Kies een betaalwijze.
  1. Als u voor betaling per machtiging kiest, schrijven wij het verschuldigde bedrag eenmalig van uw rekening af.
  2. Als u voor betalen met factuur kiest, krijgt u de factuur toegestuurd nadat het artikel is geleverd. N. B. Dit kan alleen als de betaler in Nederland of BelgiŽ woont. Voor betaling per factuur rekenen wij € 5,00 administratiekosten.
  3. Als u voor betalen met creditcard of Ideal kiest, verschijnt er een aantal creditkaarten waaruit u de kaart van uw keuze kunt aanklikken. Vul alle gegevens in en u krijgt de melding: betaling ok. Voor creditcard betalingen maken wij gebruik van Ogone.
  4. Als u een melding `bedankt voor uw bestellingí krijgt, is de bestelling in ons systeem ingevoerd.
 7. Het artikel wordt u zo spoedig mogelijk toegezonden.
Wat is de levertijd van een besteld boek?
Wij streven ernaar een bestelling binnen 5 werkdagen te hebben afgeleverd. Zie ook onze algemene leveringsvoorwaarden.
Hoe worden bestelde boeken afgeleverd?
Gopher doet haar uiterste best, de artikelen zo spoedig mogelijk op de plaats van bestemming af te leveren. Onze producten worden meestal per post en in sommige gevallen per koerier verzonden. Wij streven ernaar, uw bestelling binnen 5 werkdagen te laten bezorgen.
Wat zijn de verzendkosten voor een boek?
Dat hangt af van de hoeveelheid boeken, het gewicht en de plaats waar de boeken heen moeten (binnen of buiten Nederland bijvoorbeeld). Als u een bestelling doet, kunt u zien, hoeveel verzendkosten er berekend zullen worden.
Kan ik een bestelling annuleren?
Als u een artikel hebt aangeklikt wat u bij nader inzien niet wilt hebben, dan kunt u de bestelprocedure stop zetten, zo lang u nog niet op betalen hebt geklikt. Wilt u een artikel annuleren nadat u een bevestiging van uw bestelling hebt gekregen, dan moet dat onmiddellijk gedaan worden (zie contact). Annulering is niet mogelijk als uw opdracht al in gang is gezet in ons geautomatiseerde systeem. Wij maken onze producten per stuk, naar de wens van de klant en op verzoek gepersonaliseerd. Zo'n product is op maat gemaakt en kan dus helaas niet geretourneerd worden.
Wat zijn de algemene leveringsvoorwaarden (ALV)?
Onze algemene leveringsvoorwaarden vindt u hier
Waar kan ik terecht met een vraag of een klacht?
Hebt u nog aanvullende vragen of klachten over onze service, neemt u dan alstublieft contact met ons op. Onze contactgegevens treft u hier aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw vraag of klacht reageren en trachten het naar beider tevredenheid af te handelen.

Het Euro Evangelie - deel II

door Jort Kelder, Arno Wellens [* NIEUW *, Maatschappij en politiek]

Dit pamflet is gepresenteerd tijdens een debatavond over ons economisch stelsel op donderdag 30 maart 2017, georganiseerd door Follow the Money. Sprekers waren o.a. auteurs Arno Wellens en Jort... meer...

Laat je pensioen niet aan een ander over

door Martin Koekkoek [Educatie, Maatschappij en politiek]

Erik van Houwelingen, bestuurslid bedrijfstakpensioenfonds ABP en partner pensioenadviesbureau Montae over deze uitgave: 'Martin levert met zijn boek een goede bijdrage om pensioen te verwoorden in... meer...

Fatale economie... en de weg eruit

door Foppe van Dijk [Maatschappij en politiek, Wetenschap]

Het boek van Foppe van Dijk is nog steeds - bijna beangstigend - actueel. De talloze negatieve effecten van ongebreidelde en eenzijdige economische groei vragen om een andere aanpak. Wereldwijd moet... meer...