Zit er een boek in u?

Veel uitgevers schudden bij zon vraag op voorhand het hoofd. Een miljoen Nederlanders schrijven - en waarom zou uitgerekend uw verhaal geschikt zijn voor publicatie? Bij Gopher denken wij er anders over. Wij geloven in uw verhaal.

Het is waar: wie creatief schrijft, behoort niet langer tot een minderheid. Maar wie de eindstreep haalt nog steeds wel! Daarom gaan wij bij Gopher ook zo zorgvuldig met uw geesteskind om. Om de eenvoudige reden dat wij uw prestatie op waarde weten te schatten. En er respect voor hebben. De weg naar een voltooid manuscript is immers lang en moeizaam en kent zoveel afhakers dat uw krachtinspanning meer verdient dan een standaard afwijzingsbriefje.

Als u uw manuscript aan Gopher toevertrouwt, dan hebt u een aantal zekerheden. Dat wij het goed zullen lezen. Dat wij het zullen beoordelen op criteria als bijvoorbeeld taal, stijl, spanning en originaliteit. Dat wij, als we besluiten dat uw manuscript geschikt is voor uitgave bij Gopher, u waar nodig zullen helpen om het beste uit uw verhaal te halen. En dat wij, bij verschijning, samen met u een zo groot mogelijke groep lezers zullen proberen te interesseren.

Laat je pensioen niet aan een ander over

door Martin Koekkoek [Educatie, Maatschappij en politiek]

Erik van Houwelingen, bestuurslid bedrijfstakpensioenfonds ABP en partner pensioenadviesbureau Montae over deze uitgave: 'Martin levert met zijn boek een goede bijdrage om pensioen te verwoorden in... meer...

Het Euro Evangelie - deel I (e-book voor tablets)

door Jort Kelder, Arno Wellens [E-books voor tablets]

Het Euro Evangelie deel I is uitsluitend nog verkrijgbaar als e-book. De papieren editie is volledig uitverkocht.

Let op: dit e-book is alleen geschikt voor gebruik op de iPad en op... meer...

Fatale economie... en de weg eruit

door Foppe van Dijk [Maatschappij en politiek, Wetenschap]

Het boek van Foppe van Dijk uit 2008 is nog steeds - bijna beangstigend - actueel. De talloze negatieve effecten van ongebreidelde en eenzijdige economische groei vragen om een andere aanpak... meer...